Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Αξιολόγηση Οργανισμού

Αξιολόγηση (test) της κατάστασης του οργανισμού

Ο έλεγχος γίνεται σε διάφορα σημεία βελονισμού στα χέρια και τα γυμνά πόδια χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα υπολογιστή με αποθηκευμένες συχνότητες από πάνω από 70.000 ουσίες. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο μηχάνημα Life Expert Profy  για τη συλλογή δεδομένων και την παροχή εξατομικευμένης θεραπείας.

Ο χειριστής του μηχανήματος (ειδικός στον Βιοσυντονισμό)  θα κάνει ένα τεστ, μια αξιολόγηση του οργανισμού ώστε να  εξετάσει  στη συνέχεια μια ποικιλία ουσιών όπως τρόφιμα (τεστ δυσανεξίας τροφών) , ορμόνες, , βαρέα μέταλλα, παράσιτα, ιούς , έλλειψη βιταμινών για να αποκαλύψουν την αιτία του στρες ή της πάθησης. Επίσης καταγράφεται και η κατασταση του κάθε οργάνου ή συστήματος, συμπεριλαμβανομένου της Σπονδυλικής Στήλης αλλά και της αυρας και των chakras

Στο τεστ δυσανεξίας τροφών, στην ουσία βλέπουμε ποιες τροφές είναι συμβατές με εμάς, ποιες πρέπει να αποφευγουμε και ποιες είναι ουδέτερες.

Το μηxάνημα που χρησιμοποιούμε για αξιολόγηση και ενδογενή Βιοσυντονισμό (BRT) είναι της Web Wellness. Ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που «σκανάρει» άμεσα τον οργανισμό δίνοντας γρήγορα αποτελέσματα!

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…

  1. ΑΝΑΛΥΣΗ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Α.  Τεστ δυσανεξίας τροφών (Διάρκεια 30΄)

Τεστ συμβατών, μη συμβατών και ουδέτερων τροφών και ποτών σε πάνω από 1000 είδη  (συμπεριλαμβάνει και βότανα, πόσιμα υγρά (ποτά, διάφορα είδη νερών κ.α.) τροφές από Ρωσία, Θιβέτ κ.α.) και επιπλέον ταυτόχρονη λήψη θεραπευτικών συχνοτήτων (ενδογενής Βιοσυντονισμός BRT).

Β. Express scan – ανάλυση οργανισμού(Διάρκεια 45΄)

Το Express Scan παρέχει έναν πολύ γρήγορο τρόπο χαρτογράφησης των τοξινών στον οργανισμό. 

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη, μη επεμβατική δοκιμή ηλεκτροθεραπείας με βάση τη μέθοδο EAV. Διαβάζει αρκετές εκατοντάδες αυτόματα διαγνωστικά σημεία από τα χέρια , το κεφάλι και τα πόδια.

Το EXPRESS SCAN παρέχει μια ακριβή ένδειξη για

Την κατάσταση των κυκλοφοριακών και οργάνων του σώματος,

Την ενεργειακή κατάσταση του σώματος,

Την  κατάσταση της σπονδυλικής στήλης,

Την  υπερδραστηριότητα ή υπολειτουργία οργάνων, 

Επιπλέον αναλύονται τα ακόλουθα: Έλλειψη  βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, κατάσταση οργάνων, συστημάτων και  σπονδυλικής ,  παρουσία παρασίτων, ιων και βακτηρίων, ενεργειακή κατάσταση: αύρα, chakras, και επιπλέον λήψη θεραπευτικών συχνοτήτων (ενδογενής Βιοσυντονισμός BRT)

Παρέχει μια πολύ εξελιγμένη εικόνα των αποτελεσμάτων στην οθόνη του υπολογιστή, μαζί με μια ανάλυση και επεξήγηση του αποτελέσματος

Γ.   Πλήρης αξιολόγηση : όλα τα παραπάνω. Διάρκεια 50′

ΔΈλεγχος σκευασμάτων και τροφών. (Διάρκεια 30΄-50’ ανάλογα με την ποσότητα των σκευασμάτων που θα δοκιμαστούν)

Σε αυτή τη μέθοδο, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου τροφών, σκευασμάτων (φάρμακα, βιταμίνες, τροφές κ.α.) Τα παρασκευάσματα ελέγχονται εξωτερικά, χωρίς να τα εισάγουν στον οργανισμό. Η προσθήκη του δεδομένου παρασκευάσματος στο κύκλωμα μέτρησης αναγκάζει το σώμα να αντιδράσει σε αυτό, πράγμα που μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε εάν το συγκεκριμένο παρασκεύασμα είναι κατάλληλο για τον συγκεκριμένο οργανισμό

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, λαμβάνετε υπόψη την προετοιμασία πριν την αξιολόγηση.   Μην παραμελείτε τις οδηγίες του ιατρού σας και την ιατρική παρακολούθηση.

Προετοιμασία και απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάλυση

-Η καλύτερη στιγμή για η εξέταση είναι 2 ώρες μετά το φαγητό ή πριν να φάτε κανονικά γεύματα

-Μην πίνετε αλκοόλ 2-3 ημέρες πριν από την εξέταση . Ο καφές, το τσάι (διεγερτικό τσάι), τα πικάντικα ή πολύ καυτά  πιάτα πρέπει να αποφεύγονται.  Σοκολάτα, εσπεριδοειδή τσίχλες ακριβώς  πριν από τη δοκιμή δεν επιτρέπονται.

-Μια παύση λήψης των φαρμάκων σας μία ημέρα πριν από τη δοκιμασία συνιστάται εάν αυτό δεν επηρεάζει την κατάσταση της υγείας σας.

(Τα φάρμακα που λαμβάνονται από τον ασθενή ως σωτήρια ή συνεχώς δεν θα επηρεάσουν σημαντική διάγνωση (εξαιρουμένων των ορμονικών φαρμάκων). Λάβετε υπόψη σας αυτό τα αντιβιοτικά, τα σουλφανιλαμίδια και οι ορμόνες έχουν ανθεκτικό αποτέλεσμα και μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της μέτρησης πολύ μετά τη χορήγηση.)

-Αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με χημικές δραστικές ουσίες (όπως βερνίκι νυχιών , βαφή μαλλιών ή διαλύτες) την ημέρα της συνεδρίας . Συνιστάται να αποφεύγετε το κάπνισμα μία ημέρα πριν από τη συνεδρία (εάν δεν σας προκαλεί στρες). Οι γυναίκες κατά προτίμηση δεν πρέπει υποβάλλονται σε εξέταση κατά τη διάρκεια της  εμμήνου ρύσσεως(περιόδου).

– Η επιφάνεια του δέρματος πρέπει να είναι καθαρή και υγιής, χωρίς ενδείξεις φλεγμονής ή ρήξης ιστών (τραυματισμοί). Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε καμία κρέμα ή καλλυντική κρέμα ή αλοιφή πριν από τη διάγνωση.

– Είναι προτιμότερο  να φοράτε ρούχα από φυσικές ίνες και να αφαιρείτε όλα τα κοσμήματα και τα μεταλλικά αντικείμενα. Απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή βάλτε το σε απόσταση 1,5 μ.

– Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι πριν από τη διάγνωση.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ

Δεδομένου ότι η συνεδρία  περιλαμβάνει την αποτοξίνωση του σώματος, σπανίως μετά τη θεραπεία ενδέχεται να εμφανιστούν «θεραπευτικές  κρίσεις»  όπως πονοκέφαλοι, ναυτία ή συμπτώματα παρόμοια με τη γρίπη.

Το κλειδί για την αποφυγή αυτών των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί και κυρίως να πίνετε πολύ νερό για όσο καιρό διαρκέσουν οι συνεδρίες σας  και να κινείστε ώστε να γίνεται σωστά η αποτοξίνωση .Επίσης μην λαμβάνετε αυθαίρετα φάρμακα που δεν σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας και  μην παίρνετε υψηλότερη δόση της θεραπείας σας από ότι σας έχει συνταγογραφηθεί χωρίς την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας. Εάν αυτά τα συμπτώματα εμφανιστούν ενημερώστε μας

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΆΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΏΝ ΣΥΝΕΔΡΊΩΝ

Ασθενείς με εγχείρηση στην καρδιά (μπαλονάκι)

Έγκυες ( λόγων μη επαρκών μελετών)

Μολυσματικές δερματοπάθειες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα αποτελέσματα δίνονται άμεσα στην αγγλική γλώσσα, και εντός ολίγων ημερών στην ελληνική όπου τα παραλαμβάνετε από τον χώρο μας ή τα λαμβάνεται σε email