Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Η Θεραπεία BioResonance (BRT) είναι μια ανώδυνη και γρήγορη μέθοδος ελέγχου της κατάστασης του οργανισμού μας αλλά  και θεραπείας

Προσφέρει τη δυνατότητα αποκατάστασης της υγείας ή βελτίωσής της σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας με πολύ καλά αποτελέσματα!

Αυτό είναι συναρπαστικό καθώς  πολλές ασθένειες (και ιδιαίτερα οι αλλεργίες και χρόνιες παθήσεις) δεν θεραπεύονται εύκολα . Ο Βιοσυντονισμός είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να φέρει τον οργανισμό σε ισορροπία και να προάγει την καλή κατάσταση της υγείας

Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός . Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους . Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Ειδικά μηχανήματα ανάλυσης του οργανισμού που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό, διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Επομένως ο βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:
α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου
β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο

Μάθετε τι είναι και πως λειτουργεί ο Ενδογενής Βιοσυντονισμός (BRT)

Ο Βιοσυντονισμός δεν ανήκει στην συμβατική ιατρική αλλά στην αλλοπαθηFranz-Morellτική -εναλλακτική ή αλλιώς, συμπληρωματική θεραπευτική. Δεν αντικαθιστά την ιατρική διάγνωση και θεραπεία αλλά την συμπληρώνει.

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό ης αιτίας, την αποκατάσταση, την πρόληψη και την ευεξία

Βιοσυντονισμός & προσδιορισμός της αιτίας

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα  άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

 

Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του πάσχοντα.
Η χρήση της συσκευής  μπορεί να ανιχνεύσει  με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα αίτια των προβλημάτων της υγείας. Κάτι που είναι δύσκολα να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους μιας και για γίνεται συνήθως καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

Η σύγχρονη βιοφυσική έχει δείξει ότι τα κύτταρα συντονίζονται σε συγκεκριμένες συχνότητες και έχουν ιδιότητες μετάδοσης και λήψης που μοιάζουν με ραδιόφωνο. Αυτά τα κύτταρα αλληλοσυνδέουν και ελέγχουν τα βιολογικά και χημικά συστήματα στο σώμα. Τα υγιή αρμονικά κύτταρα αντηχούν σε πολύ διαφορετική συχνότητα από εκείνη των ανθυγιεινών κυττάρων. Δηλαδή, το σώμα μας (κύτταρα οργάνων, ιστών, κλπ.) εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα με τη μορφή ταλαντώσεων. Με βάση αυτή την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί ( βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες ), και όλα τα προβλήματα της υγείας έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Υπάρχουν 40 μεγάλα σημεία ελέγχου τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια τα οποία σχετίζονται με συγκεκριμένα όργανα και συστήματα του σώματος. Οι μετρήσεις αυτών των σημείων καταγράφονται και τα σημεία με τους υψηλότερους δείκτες στρες επιλέγονται για θεραπεία.

Οι φυσικοί ανακάλυψαν περαιτέρω ότι με την αναστροφή της παθολογικής ασύγχρονης συχνότητας προέκυψε ένα αποτέλεσμα εξουδετέρωσης αυτής, απελευθερώνοντας από τα τα κύτταρα και τα όργανα συσσωρευμένα  μεταβολικά αποβλήτα και τοξινες. Τα αρμονικά μήκη κύματος συντονίζονται μεταξύ 10 Hz και 150 kHz. Αυτό ονομάζεται ομοιόσταση. ή με άλλα λόγια υγιή λειτουργία.

Τα βακτήρια, οι ιοί, οι αλλεργίες, οι μύκητες, οι τοξίνες των αποβλήτων, οι ορμονικές ανισορροπίες, η ακατάλληλη αντίδραση στρες και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από διάφορες πηγές μπορούν να εμποδίσουν και να παρεμποδίσουν τον κυτταρικό συντονισμό και τη λειτουργία παρόμοιων μηκών κύματος. Αυτά παρεμποδίζουν σοβαρά την απορρόφηση και το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών σε κυτταρικό επίπεδο. που με τη σειρά του προάγει αλλεργίες, ασθένειες και ασθένειες.

pleonektimata