Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Little to know about us. We are here for you.

Ζήστε την ζωή σας στο έπακρο απολαμβάνοντας καλή υγεία

& ευεξία!

Οι περισσότεροι άνθρωποι  θεωρούν ότι καλή υγεία είναι απλά  να “απουσιάζει η νόσος ή η ασθένεια”.

Πραγματικά, δεν θα έπρεπε καλή υγεία να σημαίνει να είμαστε σε θέση να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο; Να ξυπνάμε το πρωί με ένα “καθαρό” κεφάλι, σε μια ευτυχισμένη κατάσταση του νου, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ημέρας  και να τελειώσουμε την ημέρα μας με αποθέματα ενέργειας και όχι εξαντλημένοι?

“Καλή υγεία”, είναι να είσαι σε μια τέλεια σωματική, συναισθηματική, πνευματική και ψυχική κατάσταση! 

 

Βασικές γνώσεις:

Συνεδρίες Bowtech (Bowen)

Για σωματική υγεία & χαλάρωση

Απαιτείται λήψη ιστορικού υγείας

Εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα

Προετοιμασία: 1 ποτήρι νερό

Διάρκεια:  45′ – 1 ώρα

1η Συνεδρία: έως 1,5 ώρα

Συνεδρίες Ανθοθεραπείας

Για την ψυχική υγεία

Απαιτείται λήψη ιστορικού

Μπορεί να γίνει & τηλεφωνικά

Προετοιμασία: αναγνωρίστε τα 

               συναισθήματα σας!

Διάρκεια ιστορικού: 1/2 – 2 ώρες

 

Γανοθεραπεία – Μυκοθεραπεία

Θεραπεία με φαρμακευτικά μανιτάρια μεγάλης φαρμακολογικής αξίας

Απαιτείται λήψη ιστορικού υγείας

Μπορεί να γίνει & τηλεφωνικά

Διάρκεια ιστορικού: 1/2 – 1 ώρα

Αρωματοθεραπεία

Συνταγές με αιθέρια έλαια

& Μασάζ για έγκυες

Απαιτείται λήψη ιστορικού υγείας

Προετοιμασία: ιστορικό

Διάρκεια μασάζ εγκύων: 40′

Είναι ένα ολιστικό δυναμικό σύστημα θεραπείας του μυϊκού και συνδετικό ιστού το οποίο εισάγει μικρά αλλά υπολογισμένα ερεθίσματα στο σώμα διεγείροντας το ώστε να αυτοϊαθεί. Η πρακτική Bowen είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον ασθενή ο οποίος παρατηρεί μέρα με την μέρα το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. Η μέθοδος συνήθως οδηγεί στην ανακούφιση από πολλούς συγκεκριμένους τραυματισμούς και άλλα προβλήματα υγείας, οξεία αλλά και χρόνια

Σε τι βοηθά

Πόνοι της πλάτης και της μέσης – Χρόνιοι πόνοι γενικά  – Προβλήματα με τον Αυχένα –  Ημικρανίες και πονοκέφαλοι – Δυσκαμψία ώμου – Επικονδυλίτιδα – Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα – Ισχιαλγία – Προβλήματα στα γόνατα – Αναπνευστικά προβλήματα – Άσθμα – Αλλεργική ρινίτιδα – Πεπτικές διαταραχές & Δυσκοιλιότητα – Προβλήματα στα νεφρά – Γυναικολογικές διαταραχές – Αθλητικοί τραυματισμοί – Συμπτώματα άγχους και έντασης – Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος – Ανακούφιση από κολικούς βρεφών – Επίτευξη τοκετού  – Ανακούφιση από πόνους πλάτης, μέσης & ποδιών της εγκύου κ.α.

Η συνεδρίες γίνονται πάνω από τα ρούχα. Σπάνια μπορεί να χρειαστεί να ανασηκώσουμε λίγο ένα ρούχο αν υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση του κατάλληλου σημείου.

Ο πρακτικός θεραπευτής στέλνει ερεθίσματα στο νευρικό σύστημα σε συγκεκριμένες θέσεις: στους μύες, τένοντες, συνδέσμους ή στα νεύρα, και το σώμα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. ..

Πριν την συνεδρία πιείτε ένα ποτήρι νερό

 

 

[/dt_sc_tab

 • 03Μετά την συνεδρία
 • Συγχαρητήρια! Μόλις κάνατε το πρώτο βήμα προς τη φυσική υγεία με την τεχνική Bowen!

  Για τις επόμενες 4-5 μέρες το σώμα σας θα αναλάβει τον έλεγχο για την αυτοθεραπεία του και θα εργάζεται σκληρά για να επανορθώσει όποιες ανισορροπίες είναι απαραίτητο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κατάσταση αποτοξίνωσης.

  Η τεχνική Bowen θα αρχίσει να λειτουργεί μόλις σταθείτε όρθια/ος μετά τη συνεδρία.

  Οι περισσότερες αλλαγές θα συμβούν στο σώμα σας το πρώτο 24ωρο. Αυτό δύναται να συνεχιστεί μέχρι και πέντε μέρες.

  Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες, που θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε τη διαδικασία της αυτοθεραπείας.

  Οδηγίες

   • Παρακαλώ μη μένετε καθιστή/ός την ημέρα της συνεδρίας περισσότερο από μισή ώρα. Κάθε μισή ώρα είναι καλό να σηκώνεστε και να κινείστε για μερικά λεπτά. Αυτό είναι ζωτικό για την επανευθυγράμμιση του σώματός σας.

    

   • Παρακαλώ να αποφύγετε τα δυναμικά αθλήματα για τουλάχιστον ένα 24ωρο μετά τη συνεδρία. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού σας ίσως θεωρηθεί αναγκαίο, να τα αποφύγετε ολόκληρη την εβδομάδα.

    

   • Για να απαλύνετε κάποια ενόχληση περπατάτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το περπάτημα τονώνει το κυκλοφορικό και βοηθά τη λεμφική παροχέτευση των τοξινών, που πιθανόν να έχουν συσσωρευτεί στο σύστημά σας.

    

   • Για να βοηθήσετε το σώμα να αποτοξινωθεί, πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα. Αν νοιώσετε ναυτία, αυτό οφείλεται στην απελευθέρωση του συστήματος από τις τοξίνες και δεν είναι ανησυχητικό.

    

   • Η τεχνική Bowen δεν πρέπει να συνδυάζεται με άλλες εναλλακτικές πρακτικές όπως με το μασάζ, τη χειροπρακτική, τη φυσιοθεραπεία, τη ρεφλεξολογία, το σιάτσου ή τους υπέρηχους, διότι αυτές θα ακύρωναν το ήπιο μήνυμα που η τεχνική Bowen έστειλε στο σώμα σας.

    

   • Αποφύγετε τα παρατεταμένα πολύ ζεστά λουτρά ή ντους, ή τη χρήση πάγου. Τα χλιαρά λουτρά και ντους είναι αποδεκτά.

    

   • Αν η περίπτωσή σας είναι χρόνια επιμείνετε, διότι ίσως να χρειαστεί αυτή η μία επιπλέον θεραπεία για τη βελτίωση της κατάστασής σας. Να θυμάστε ότι η χρόνια κατάστασή σας δεν συνέβη σε μια νύχτα.

    

   • Η τεχνική Bowen έχει αποδείξει ότι είναι μια ασφαλής μέθοδος, κατά την οποία το σώμα σας αποκαθιστά την αρμονία του. Αποδεχτείτε τους ρυθμούς του δικού σας σώματος και επιτρέψτε στην τεχνική να λειτουργήσει σε σύμπνοια με αυτό.

    

   • Παρακαλώ δείξτε κατανόηση τόσο στον εαυτό σας όσο και σε μένα. Η αργοπορία στο ραντεβού σας θα μειώσει το χρόνο της θεραπείας σας. Ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος, γι’ αυτό σας παρακαλώ αν πρόκειται να ακυρώσετε το ραντεβού σας, κάντε το μια μέρα προηγουμένως, έτσι ώστε κάποιος άλλος να πάρει την θέση σας.

    

   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Η Ανθοθεραπεία είναι μια μέθοδος αυτοθεραπείας από αρνητικά συναισθήματα τα οποία δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή. Οι καθημερινές καταστάσεις στην ζωή μας ή παλιά τραυματικά σοκ (διαζύγιο, πένθος, απόλυση από τη  εργασία μας, κακοποίηση, κακές σχέσεις με τον στενό μας περιβάλλον  κλπ) που  έχουν επηρεάσει  τον ψυχικό μας κόσμο, μπορούν αν βοηθηθούν με άριστα αποτελέσματα με τα ιάματα του Dr. Bach

  Σε τι βοηθά

  • φοβίες, ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση
  • κρίσεις πανικού, αγοραφοβία, κλειστοφοβία
  • προσαρμογή σε μεγάλες αλλαγές και αντιμετώπιση του σοκ πχ μετακόμιση, αλλαγή δουλειάς, απόλυση, απώλεια ατόμου, νέο αδερφάκι κλπ
  • διαχείριση άγχους, καταπολέμηση αϋπνίας
  • συναισθήματα που επιδρούν αρνητικά στην ζωή μας : φόβος, ενοχές & τύψεις, θυμός
  • Βοηθά πολύ τα παιδιά σε διάφορες περιπτώσεις της ζωής τους που επιβαρύνονται ψυχικά αλλά και στο σχολείο
  • η ανθοθεραπεία είναι πολύ χρήσιμη σε βαριές και χρόνιες  ασθένειες που ο ασθενής αναπόφευκτα βιώνει αρνητικά συναισθήματα, φόβο κυρίως, που μπλοκάρουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα

  Τα ιάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες αφού δεν έχουν δραστική ουσία.  Θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να βοηθήσουν και το σώμα, αφού οι αιτίες των περισσότερων ασθενειών έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο (ψυχοσωματικές ασθένειες πχ δερματίτιδες, αυτοάνοσα, καρκίνος κλπ).

  Τα ιάματα Μπαχ δε θα προσθέσουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά θα βοηθήσουν το άτομο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές ή μια αλλαγή στη νοητική και συναισθηματική στάση, τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν αποτέλεσμα και στο φυσικό σώμα.

  Παρόλο που δεν έχει γίνει εκτεταμένη επιστημονική έρευνα, η πρακτική εμπειρία έχει δείξει ότι τα ανθοιάματα λειτουργούν άριστα και από τον 1ο μήνα θεραπείας. Αυτό που χρειάζεται είναι η λήψη ενός καλού ιστορικού ώστε να γίνει η σωστή επιλογή των ιαμάτων και η σωστή χρήση από τον δέκτη.

  Μάθετε ακόμα:

  • Είναι απολύτως ασφαλή 
  • Συνδυάζονται με κάθε είδους θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή
  • Είναι αποστάγματα από άνθη και φυτά
  • Δεν έχουν δραστική ουσία γι αυτό και δεν έχουν καμία παρενέργεια
  • Χρειάζεται αναλυτικό ιστορικό συναισθημάτων και σκέψεων
  • Το καλό ιστορικό, η σωστή επιλογή των ιαμάτων και η σωστή χρήση θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε

  Η Ανθοθεραπεία και τα ιάματα Dr. Bach είναι από τις πιο ασφαλείς θεραπευτικές μεθόδους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε ακόμα και σε ένα νεογέννητο που θέλουμε να το βοηθήσουμε να ξεπεράσει το σοκ της γέννας ή του αποχωρισμού από την μητέρα του (πχ αν μπήκε σε θερμοκοιτίδα) ή από ένα απότομο αποθηλασμό.

  Πληθώρα αρνητικών συναισθημάτων κατακλύζουν τα μικρά παιδιά που όμως δυσκολεύονται να εκφράσουν με λόγια. Τα εκφράζουν όμως με πράξεις που στεναχωρούν, απελπίζουν ή ακόμα και εκνευρίζουν τους νέους γονείς

  Ενδεικτικές καταστάσεις που μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά 

  • Σοκ τοκετού, ειδικά του εργώδη φυσιολογικού τοκετού, χρήση βεντούζας, καισαρική τομή
  • Σοκ αποχωρισμού από την μητέρα ή αποθηλασμός
  • Διαζύγιο γονέων, θάνατος γονέα, νέο αδερφάκι στο σπίτι, ζήλια και κακές σχέσεις με άλλο αδερφό/ή
  • Μετακόμιση, αλλαγή σχολείου, μπούλινγκ στο σχολείο
  • Μαθησιακές δυσκολίες και έλλειψη αυτοπεποίθησης στο σχολείο
  • Άγχος εξετάσεων, έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του κλπ

  Η Γανοθεραπεία βασίζετε στην συστηματική χρήση του φαρμακευτικού μανιταριού Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum- Reishi) το οποίο είναι βασικό θεραπευτικό μανιτάρι στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική

  Η Μυκοθεραπεία χρησιμοποιεί συνδυασμό από διάφορα φαρμακευτικά μανιτάρια για την υποστήριξη της υγείας

  Η επιλογή αν θα εφαρμοστεί μόνο Γανοθεραπεία ή αν θα προταθεί Μυκοθεραπεία, προκύπτει από την λήψη του ιστορικού και το πρόβλημα της υγείας που υπάρχει

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as saying through shrinking from toil and pain.

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

  Effects

  • Makes the body slenderer and the figure more beautiful
  • Effectively reduces cellulite problems
  • Cleanses the body of waste substances and repairs blood and lymphatic circulation
  • Makes the skin smoother, more elastic, softer and revitalises dry skin
  • Reduces muscular and joint pains
  • Relaxes, refreshes and gives a wonderful feeling, reduces fatigue and stress

  Book now for a Spa

  Hope you have seen our wide range of services for spa and herbal treatments. Book now for your convienent schedule and enjoy the spa treatment and welness of life.

   Special Offer – Φθινόπωρο 2017